UPSC

En till WordPress-webbplats

Flytten – för- och nackdelar

Ny lägenhet - ny inredning

Ny lägenhet – ny inredning

Att flytta är något som ar både bra och dåliga sidor. Det bra är att man får tillfälle att göra sig av med en massa meningslös bråte som samlat sig under årens lopp. Det blir som ett reningsbad, och man får en chans att börja om, så att säga. Sedan är det naturligtvis också spännande att komma till en ny lägenhet – nyhetens behag helt enkelt. Det är detta som är det mest positiva med att flytta. Men det finns en del negativt också, saker som gör att i alla fall jag drog mig i det längsta för att flytta., fastän jag egentligen borde gjort det för mer än ett år sedan, när jag fick mitt nya jobb. Jag bodde lite väl långt från arbetsplatsen, och även om lokaltrafiken fungerar okej så kändes det lite begränsande.

Men sedan är det själva flytten… Eftersändning av post som inte alltid fungerar perfekt, flytta abonnemang och så vidare. Det kan bli en riktig röra. Värst av allt är dock möblerna, och speciellt den här gången eftersom jag flyttade till en mindre lägenhet, så allt skulle inte få plats, och den gamla soffan är helt enkelt för stor. Så jag bestämde mig för att göra något drastiskt, och sälja en stor del av de gamla möblerna, för att sedan köpa helt nya saker (eller snygga second hand-möbler om jag kan hitta några sådana). Det kommer givetvis att kosta på en del, och ta lite tid, men känns ändå som ett spännande projekt. Som om flytten kan bli en riktig nystart.


Leave a Reply

Your email address will not be published.