UPSC

En till WordPress-webbplats

Dags att möblera balkongen

Balkongen i den nya lägenheten ska mest användas till odling av olika de slag, men självklart vill jag också kunna sitta där och njuta. Och för det kommer det att behövas lite utemöbler. Lyckligtvis är det en rätt stor balkong, så det ska inte behöva kännas trångt, om jag inte går till överdrift med odlandet vill säga. Vilket det finns en överhängande risk för, men det får vara som det vill med den saken. Det löser sig alltid på något sätt.

Men det innebär också att jag förutom krukor och blomlådor också kommer att behöva köpa en del nya utemöbler: först och främst då ett par bekväma stolar och ett bord. Här måste jag säga att jag haft lite tur, för när jag började söka runt på nätet så hittade jag en sajt som just nu har rea på utemöbler. Såvitt jag kan se så är dessa utemöbler också av rätt hög kvalitet – robusta och hållbara. Om de sedan också är bekväma återstår att se; men det verkar lovande. Priset var också definitivt det rätt. Jag skulle nog ha sett det som fynd även utan reapriset.

Jag har tidigare skrivit att den stora balkongen var ett viktigt skäl till att jag valde den lägenhet jag valde, och för varje dag känner jag mig allt säkrare på att jag gjorde rätt. De två utefåtöljer och det utebord jag just köpt gör att jag känner mig än säkrare på det. Allting verkar gå helt min väg just nu, och det är bara att hoppas att det håller i sig.


Leave a Reply

Your email address will not be published.